Cumpara Responsabil: de la branding la rebranding

Procesul de rebranding prin care trece acum Cumpără Responsabil are ca scop o comunicare mai clară a ceea ce suntem și facem.

Cumpără responsabil este o alternativă inteligentă, eficientă și inovatoare pentru o afacere modernă, corelată cu prezentul și ancorată în realitățile sociale cotidiene. Susținem, asigurăm și implementăm crearea de oportunități profesionale pentru reintegrarea persoanelor cu dizabilități și promovarea unei societăți incluzive și coezive.

După o serie de întâlniri și discuții despre identitatea Cumpără Responsabil, putem spune că valorile pe baza cărora ne definim acțiunile sunt:

Eficiență

Susținem în mod responsabil și eficient afacerile pentru ca fiecare achiziție să fie valorificată.

Responsabilitate

Oferim soluţii integrate pentru afaceri, atât în domeniul economiei sociale, cât și în vederea responsabilizării sociale a companiilor.

Implicare socială

Proiectele dezvoltate au la bază cauze sociale pentru care asigurăm suport în vederea reintegrării în societate a persoanelor cu dizabilități prin crearea

Inovare

Integrăm și conectăm cererea și oferta de produse și servicii în economia socială prin soluții inovative oferite de platforma-suport creată. Alături de noua identitate, vom pune accent pe faptul că Fiecare produs contează. Tot ceea ce facem are impact la nivel social și aduce o schimbare pozitivă pentru toate persoanele implicate.

 

Pentru mai multe detalii privind Cumpără Responsabil, ne puteți contacta la:

Mihai Viseroiu