Sustine Echipa de Baschet

Echipa de baschet de baschet în scaun rulant poate fi susținută redirecționând 2% din impozite? Către 98% motivație și efort depus de către cei 9 jucători!

Ce reprezintă 2% și cum îi poți redirecționa către echipa Cumpără Responsabil?

În fiecare an, orice persoană fizică datorează statului un impozit de 16% (celebra „cotă unică”) din veniturile realizate anul anterior. Din fericire, legea fiscală îţi permite să redirecţionezi 2% din cei 16% pe care îi dai la stat, către o entitate non-profit, cum este Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor.

De ce să ne dai nouă bani?

De fapt, de ce nouă şi nu altcuiva? Asta e întrebarea. (Pentru că pe cei 2 % sperăm că oricum nu îi laşi statului.)

  • Pentru că Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor investeşte banii în integrarea tinerilor cu dizabilități în societate
  • Pentru că avem o echipă de baschet în scaun rulant care depune 98% și motivație
  • Toate proiectele noastre sunt publice şi transparente;
  • Dacă te plimbi puţin pe site-ul nostru, poţi afla că susținem voluntariatu, sportull şi punem umărul la dezvoltarea comunicării în rândul persoanelor cu dizabilități (iar sportul este una dintre cele mai potrivite modalităţi de comunicare şi socializare la acest nivel).

Cum dai cei 2 % pentru Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor?

Descarci unul din formularele de mai jos (după caz), gata completat cu datele noastre. Apoi îl completezi cu datele tale şi-l semnezi.

Formular 230 - pentru contribuabilii cu venituri din salarii

Formular 200 - pentru contribuabilii cu venituri (şi) din alte surse

Apoi, trebuie să depui personal formularul 200 / 230 la registratura administraţiei financiare de care aparţii (unde ai domiciliul sau unde locuieşti efectiv). Formularul se poate trimite şi prin poştă, cu scrisoare recomandată, pe adresa administraţiei financiare  de care aparţii (unde ai domiciliul).

Date APRSC

C.U.I.: RO27454866
Nr. de la registrul asociațiilor si fundațiilor: 116/27.09.2010
Banca: BRD Brașov
IBAN: RO96 BRDE 080S V890 8572 0800
Adresa: Str. Lungă, nr. 100, Brașov